160Blz

Vorige Artikel 1 van 115 Volgende

Droogbloemen boek, Bex Partridge

Artikelnummer: 138
€ 22,50
Voorraad 2 stuks

Prachtig boek over Droogbloemen

Ideeën en inspiratie voor styling met gedroogde bloemen door Bex Partridge. Droogbloemen maken een ware comeback. En terecht: ze zijn niet alleen wonderschoon, gedroogde bloemen zijn ook een duurzaam alternatief voor het wekelijkse boeketje verse bloemen. Dit prachtige boek geeft een moderne kijk op een eeuwenoude hobby.

Droogbloemen Bex Partridge

Bloemkunstenaar Bex Partridge geeft praktisch advies over hoe je bloemen kweekt en plukt, met uitvoerige beschrijvingen van de vele manieren waarop je bloemen, zaaddoosjes en gebladerte kunt drogen, en biedt eindeloos inspiratie voor de styling van droogbloemen.

Droogbloemen beschrijft aan de hand van schitterende beelden en stap-voor-stapfoto’s twintig projecten, van guirlandes en tafelbloemstukken tot kransen en bedankkaarten. Bloemen krijgen dankzij de kunstzinnige en kleurrijke creaties in dit boek een extra leven.

Er gebeurt iets magisch met bloemen als je ze droogt.
Hun kleuren worden doffer maar hun schoonheid raakt uitvergroot.
Je aandacht wordt getrokken door een rimpeltje op een bloemblad
of een kleurnuance die je niet eerder was opgevallen.

Over de auteur
Bex Partridge is een bloemkunstenaar die is gespecialiseerd in droogbloemen. Ze verzorgt creatieve workshops en geeft advies en inspiratie op haar blog en social mediakanalen onder de naam Botanical Tales.

ISBN 9789089898340 | Hardcover | 160 pagina’s | € 22,50
 

© 2009 - 2021 BROCANTIOSA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel