Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Brocantiosa

Algemeen

Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten welke door u en Brocantiosa gesloten worden. Brocantiosa is niet verbonden aan een winkel en alleen te vinden op internet. Brocantiosa behoudt te allen tijde de rechten van de zelfgemaakte ontwerpen die onderdeel uitmaken van het assortiment van Brocantiosa.

Bestellen

Bestellen doet u via de winkelwagen op de website www.brocantiosa.nl. Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten.

Betaling

Betaling dient binnen 7 dagen na besteldatum aan Brocantiosa te zijn voldaan. Indien dit niet het geval is, wordt aangenomen dat u de bestelling annuleert. U kunt het bedrag via een overschrijving bij uw eigen bank doen. Uw bestelling wordt uitsluitend verzonden na ontvangst van de betaling.

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in euro en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Brocantiosa levert de pakketten via een postbezorgbedrijf en hanteert de daarvoor geldende tarieven.

Levering

Uw bestelling wordt thuisbezorgd binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Dit geldt voor de verzendingen binnen Nederland. Wordt uw bestelling speciaal voor u op maat gemaakt door Brocantiosa dan gaat de levertijd in overleg. Indien artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn dan zal dit per e-mail aan u worden verteld. Het is ook mogelijk uw bestelling op te halen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling.

Aansprakelijkheid

Brocantiosa is nooit aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van verzonden artikelen. De artikelen zullen door Brocantiosa zorgvuldig worden ingepakt, maar het verzenden is altijd voor risico van de klant. In overleg kan het pakket verzekerd verzonden worden, de kosten hiervoor zijn voor de klant. Het verzekerd versturen van een pakketje kost € 0,60 extra (handtekening van klant is dan vereist) dan is je pakket verzekerd voor € 100,- ivm breuk. Dus denk ajb goed na bij het bestellen of je je zending wil verzekeren. Voor € 1,- extra ben je verzekerd tot een bedrag van € 250,-

Ruilen en retourneren

Iedere bestelling kan, na verzenddatum, binnen 14 dagen retour gezonden worden samen met de originele factuur. Retourzendingen dienen vooraf te worden aangegeven per e-mail, en in originele verpakking en ongebruikte staat te worden verzonden. Alle retour verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Na correct ontvangst van de retourzending stort Brocantiosa zo spoedig mogelijk, doch binnen 30 dagen, het orderbedrag exclusief verzendkosten terug op uw bankrekening. Artikelen die Brocantiosa in opdracht van de klant maakt kunnen niet retour gezonden of geruild worden. Aankopen die zijn gedaan op markten/fairs en open dagen zullen niet worden vergoed in een terugbetaling, u krijgt van ons een tegoedbon voor het bedrag van de aankoop die u wilt retourneren. Brocantiosa koopt met de grootste zorg haar brocante & curiosa in. Deze artikelen hebben ”een verleden” waardoor wij geen garantie geven op kleurverschil, vermissing van tekst of enig ander vormverschil.

Persoonsgegevens

Brocantiosa gebruikt uw gegevens uitsluitend voor het verzenden van het pakket en onderlinge communicatie met u als klant. Brocantiosa hanteert bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving.

Copyright

Alle tekst, ontwerpen en foto materiaal is eigendom van Brocantiosa. Het is daarom ten strengste verboden iets van de website te kopiëren of dupliceren zonder schriftelijke toestemming te hebben gevraagd aan Brocantiosa.

Recht van wijziging

Brocantiosa behoudt te allen tijde het recht deze voorwaarden te wijzigen.

www.brocantiosa.nl

KvK Den Haag 59332972
BTWnr: NL002058382B83
KNAB BANK 0255.6129.58
IBAN: NL91KNAB 0255.6129.58
BIC: KNABNL2H
Brocantiosa is gevestigd te Lisse november 2009

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

 

© 2009 - 2021 BROCANTIOSA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel